More

  [Kort] Aapjes van Monkey Labs genomineerd voor Europese prijs

  De Belgische minister van Onderwijs, Pascal Smet, vindt dat games een grotere rol moeten spelen in het onderwijs. Dat is dus even een andere manier van games benaderen dan (we zeggen het graag) EX minister Hirsch Ballin. Smet verwijst daarbij naar het succesvolle spel Monkey Labs van Die Keure Educatief. Deze uitgever komt nu met twee nieuwe games in de reeks, onder de naam ‘Monkey Tales’, waarbij kinderen ook in het vijfde en zesde schooljaar van het basisonderwijs op een spannende manier wiskunde kunnen oefenen. Het succes houdt niet op. Monkey Labs werd onlangs genomineerd voor een MEDEA Award, en is hiermee een van de negen die kans maken op de prijs. Het is tevens de enige Belgische genomineerde studio.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img