More

  [Filmpje!] Prachtig mystieke trailer voor niet-game Bohm

  Tijdens Gamelab #5 presenteerde Niki Smit (nee, niet deze, maar deze) van Monobanda de eerste trailer voor de kunstzinnige game ‘Bohm’ (spreek uit: ‘boom’). De game is overigens helemaal geen game, zo maakte Smit duidelijk tijdens zijn vaak humorvolle optreden. De speler laat een boom groeien. Yep. Ook wij zouden dat geen game durven noemen. Het ziet er in elk geval prachtig uit. Kijk zelf:

  Overigens bouwt Monobanda op dit moment alleen het prototype. Daarmee wil ze een contract loskrijgen voor publicatie op PlayStation Network of XBLA.

  De engine is van Cannibal Game Studios en de muziek van Claynote (site is traag). Monobanda kan dit (wie weet?) juweeltje maken dankzij een bijdrage van 50.000 euro uit het Gamefonds (de jonge creatieven ontvingen eenzelfde bijdrage voor hun concept Mimicry).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img