More

  [iPad] Control iPad-app nu verkrijgbaar!

  Control heeft er nieuwe ‘outlet’ bij en wel de iPad! Klik hier om direct naar de AppStore te gaan.

  Dit is geen simpele PDF-conversie maar een compleet opnieuw opgemaakt iPad-tijdschrift! Geheel geoptimaliseerd voor het lezen vanaf deze tablet. De iPad-edities zijn voorzien van extra beeld en video en natuurlijk de mogelijkheid om te reageren op de artikelen. Op dit moment zijn de editie 19 (gratis) en 20 (€2,99) beschikbaar. Editie 20 beschikt over extra functionaliteit voor het verzenden van verhalen. Overigens wordt ook deze editie gratis, zodra nummer 21 beschikbaar komt. U betaalt dus altijd alleen voor de nieuwste editie.

  Eerder verschenen edities zijn gratis


  We stellen de app zelf en de eerder verschenen edities (op dit moment is dat er een, nummer 19 — augustus 2010) gratis beschikbaar. De laatste editie (op dit moment nummer 20 — oktober 2010) is een betaalde download binnen de app. Zodra nummer 21 is verschenen, stellen we ook nummer 20 gratis ter beschikking. U betaalt dus alleen voor de nieuwste editie.

  Nummer 20 bevat verbeterde functionaliteit voor het e-mailen, twitteren en posten op Facebook. Deze optie is nog niet ingebouwd in het (gratis) nummer 19.

  Deze app zelf bevat nog geen edities, die kunt u vanuit de app downloaden.

  Beperkingen

  Om teleurstelling te voorkomen, een paar opmerkingen:

  1. De pagina’s zijn vooralsnog gebaseerd op bitmaps. U kunt deze niet in- of uitzoomen, wat in principe niet nodig is, de tekstgrootte is gelijk aan die van het blad.
  2. U kunt de tekst niet selecteren. Wel is een link opgenomen naar hetzelfde artikel op onze website. Hierdoor kunt u in de meeste gevallen dus indirect wel de tekst selecteren, doorsturen, et ecetera.
  3. Voor het bekijken van video-materiaal is een internetverbinding vereist. Dit is gedaan om de initiële download zo klein en dus zo snel mogelijk te maken.

  http://ax.itunes.apple.com/nl/app/control-magazine/id393822086?mt=8#ls=1

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img