More

  [Social Gaming] Eccky meest gespeelde game op Hyves


  De sociale virtuele wereld Eccky is de meest populaire social game in Nederland. Het aantal spelers is sinds de lancering in januari van dit jaar gegroeid tot al meer dan 200.000 actieve gebruikers. Er wordt per maand meer dan een miljoen keer gespeeld.

  Eccky is een virtuele wereld voor kinderen tussen de 6 en 15 jaar oud, waarin je naar eigen smaak een personage kunt aanmaken. De wereld vormt een plek waar allerlei minigames gespeeld kunnen worden zoals snowboarden, voetbal en strandvolleybal. Het is mogelijk om met andere Eccky’s te communiceren en spelen of je kunt samenspelen met je Wobble, een virtueel huisdier die ook de nodige verzorging vraagt. Door activiteiten te voltooien kun je in level stijgen, waardoor je superkrachten kunt verdienen. Ook kun je Eccky munten verdienen, waarmee allerlei items gekocht kunnen worden, zoals meubilair voor je huis, kleding voor je personage of simpelweg eten en drinken. Eccky munten kunnen ook via een abonnement worden aangeschaft, maar dat is niet noodzakelijk om de game te kunnen spelen. Eccky is gratis te spelen op Hyves.

  “Het is echt ongelooflijk dat Eccky in korte tijd zo sterk gegroeid is,” zegt Michiel Mol, bedenker en initiatiefnemer van Eccky.

  Eccky Nederland BV en bedenker Michiel Mol hebben grootse plannen met de Eccky franchise. Zo verkeert de game momenteel in soft/beta fase voor Facebook.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img