More

  [Filmpje] Super Crate Box van Vlambeer

  Het Utrechtse Vlambeer telt af tot de release van zijn tweede game. De hectische 2D shoot/blow/smash/stab ‘m up Super Crate Box verschijnt 22 oktober hier. De game gooide al eerder hoge ogen op Indigo, de showcase van Nederlandse Indie games georganiseerd door de Dutch Game Garden. Vlambeer-oprichters Rami Ismail en Jan Willem Nijman ontwikkelen de game in Game Maker, je weet wel de engine van professor Mark Overmars. In Super Crate Box neem je het met steeds wisselende wapens op tegen een onophoudelijke stroom bad guys. De wapens vind je in het kratje uit de titel.

  Super Crate Box from Vlambeer on Vimeo.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img