More

  [Kort nieuws] Endemol opent games divisie

  Mediagigant Endemol gaat zijn IPs te gelde maken als games. Het bedrijf dat wereldberoemd werd met Big Brother gaat behalve de eigen formules ook ideeën van anderen als game op de markt brengen. De UK-vestiging opent een games divisie.

  Eerder werkte de Amerikaanse Endemol al samen met Microsoft aan het (inmiddels gestopte) 1 tegen 100 op de Amerikaanse Xbox Live dienst. De achterliggende techniek daarvoor werd overigens ontwikkeld door het Nederlandse Ex Machina (dat inmiddels verder is gegaan met toepassingen die televisie en mobiele devices met elkaar verbinden, zoals het demonstreerde op de GamesCom in Keulen).

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img