More

  [Kort nieuws] Japans bedrijf DeNA neemt ngmoco:) over

  DeNA, een groot sociaal netwerk in Japan, neemt ngmoco:) over. Het bedrijf wil via deze iPhone publisher voet aan de grond krijgen op Westerse bodem. DeNA exploiteert het netwerk Mobage, met naar eigen zeggen tientallen miljoenen gebruikers. Ngmoco:) gaat onder meer een iPhone applicatie maken die Westerse gebruikers aansluit op Mobage.

  De focus ligt niet alleen op iOS software. Ook diverse Android titels staan nu op het programma. Dena betaalt rond de 400 miljoen dollar voor het bedrijf dat ooit met een investering van zes miljoen dollar vanuit Apple’s iFund werd opgezet. In Nederland is ngmoco:) wellicht bekend van de iPhone-hit Star Defense. Deze game is ontwikkeld door Rough Cookie, een joint venture van Khaeon (makers van The Chronicles of Spellborn) en Elements Interactive (makers van eh… de Control Magazine iPad App!).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img