More

  [Trailer] Stout games maakt trip naar onderbewuste

  Hoe het is om een ‘ruimte marinier’ te zijn weten we zo langzamerhand wel. Ook het leven van een schatten verzamelende avonturier is voor gamers bekend terrein. Stout Games wil met ‘Diner Date’ een hele andere beleving voorschotelen: hoe is het om het ‘onderbewuste’ te zijn van iemand. Deze artistieke productie plaatst jouw in de rol van het onderbewuste van Julian Luxemburg, die thuis op zijn afspraakje zit te wachten. Wat spookt er door zijn hoofd? Wie is Julian? En komt ze opdagen? De speler kan het straks zelf ontdekken als de game uitkomt op woensdag 17 november om 17.15 uur.  Bekijk de trailer van deze Nederlandse productie na de klik…

  Recente vacatures

  spot_img

  GDC 2023

  KRIJG 10% KORTING OP GDC ONSITE ALL ACCESS, CORE OF SUMMITS PASSEN MET CODE: 10OFF-CONTROL-MPV5X. KLIK HIERONDER OM JE PAS TE KOPENspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img