More

  [Kunst] Digitale dans op Playground Digital Arts festival

  Speciaal voor Playgrounds Digital Arts Festival bedacht choreografe Helma Melis in samenwerking met nieuwe media studenten van AKV St-Joost de experimentele performance Cornuto. In de voorstelling, die plaatsvindt op 7 en 8 oktober in Theater De NWE Vorst, wordt gezocht naar de relatie tussen dans en nieuwe media.

  Het publiek wordt ook bij dit proces betrokken, want na elke voorstelling is er ruimte voor discussie tussen dansers, crew en aanwezigen. Op donderdagavond is er eerst een try-out. De première is vervolgens  op vrijdagavond. Beide voorstellingen beginnen om 20.30 uur, zijn gratis en voor iedereen toegankelijk.

  Het tweedaagse Playgrounds Digital Arts Festival speelt zich af in Tilburg. Het festival toont in 013 en andere locaties in de Tilburgse binnenstad de beste digitale audiovisuele kunst van dit moment. Het programma bestaat uit een verzameling werken van onder meer grafisch ontwerpers, animators, character designers, gameontwikkelaars en andere digitale artiesten.

  Kijk voor meer informatie op www.playgroundsfestival.nl

  Data: Donderdag 7 oktober en vrijdag 8 oktober

  Tijd: 20.30 uur

  Locatie: Theater De NWE Vorst, Tilburg

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img