More

  [Cover] Control cover vs originele afbeelding

  Control heeft elk nummer een unieke cover, die speciaal voor het blad wordt getekend door een Nederlandse artist. Het is een traditie die bij nummer 7 (juli 2008) is begonnen en waar we erg trots op zijn. Het huidige nummer (20) is een creatie van Pascal Brander. De uiteindelijke cover gebruikt een bewerkte afbeelding, hieronder tonen we Pascal’s origineel.

  Pascal Brander (27) werkt tegenwoordig als freelance artist via Artbox en is als game-art designer aan Playability in Utrecht verbonden. Tijdens zijn stage heeft hij als concept artist bij Playlogic aan Fairytale Fights gewerkt. Over zijn werk aan de cover zegt Brander: “Door de achtergrond te celshaden en met zwarte lijnen te laten en de gamecharacters lekker glossy en zacht te maken, wou ik het idee van de gamewereld die uit het scherm komt en de echte wereld betreedt weergeven. Alles in Photoshop gedaan, van start tot finish, zoals dat vaak met mijn werk gaat.” Check hier meer van zijn werk.

  Het origineel:

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img