More

  [Uit Nu!] Heel veel nieuwe Nederlandse games!

  Bij deze weer onze lijst met verse games van Nederlandse bodem. Ook in Uit Nu met je game? Stuur een mail naar redactie@control-online.nl ovv Uit Nu!

  De complete lijst zie je na de klik…

  Sticky Studios

  Deze Utrechtse studio heeft al vaker door de straten van Gotham City gedwaald en keert nu dus weer terug op bekend terrein.
  Proto Bat-Bot: Bot Battle For Gotham City (web) – Soms laat Batman het vuile werk opknappen door zijn gevechtsrobot. Jij dus.
  Green Lantern : Emerald Adventures (web) – Andere superheld uit de DC stal. Green Lantarn is een beetje vreemde vogel. Hij is namelijk allergisch voor de kleur geel…

  Little White Elephant

  IceCube Adventures (iphone/iPad)
  De eerste game uit het prille bestaan van start up Little White Elephant is IceCube Adventures. Een vertederend en bij tijden frustrerend platformspel over een ijsblokje dat op weg is om te belanden in een heerlijk drankje met parapluutje. Ok, dat laatste verzinnen we.

  Team6

  Deze gamestudio uit Assen werkt stilletjes keihard door. Dat ze gespecialiseerd zijn in racegames wordt duidelijk als je hun onlangs uitgebrachte games ziet, namelijk
  Redneck Racing Farm Animals (Wii) – Maf zooitje ongeregeld boerderijvee dat op de tractor klimt voor een potje racen.
  Glacier 3 (Wii) – Alsof racen over kronkelende bergweggetjes niet spannend genoeg is, zijn de auto’s ook nog eens uitgerust met dikke wapens.
  Speed (Wii) – De naam dekt de lading. Nee dat betekent niet dat er speed in het doosje zit, maar dat de auto’s nogal snel rijden.
  Street Racer Europe 2 (Wii) Denk aan de mooiste Europese steden… Race daar nu zo hard mogelijk doorheen!

  Spil Games

  Flak Boy 2 (web)
  Het is en blijft een ondankbare taak om wapens te testen. Of eigenlijk is het meer: als wapens op jou getest worden. Flak Boy heeft alle aanslagen in de eerste game overleefd en wordt in dit tweede deel verder opgeblazen, verbrand, geplet en gemangeld. Auw.

  Engine Software

  Neerlands oudste nog actieve gamestudio blijft aan de lopende band games uitbrengen. Wat heeft deze geoliede machine nu weer gemaakt?
  Cats & Dogs: Revenge of Kitty Galore (DS) – Filmgame naar de kinderfilm met pratende honden en poezen. De game is natuurlijk véél beter dan de film.
  Dance! It’s your Stage (DS) – Dansen! Of lui onderuitgezakt op de bank net doen alsof.

  VStep

  Ship Simulator Extremes (pc)
  Deze sim gaat natuurlijk over schepen in alle soorten en maten, maar de hoofdrol wordt opgeeist door het water.  VStep heeft er veel tijd en moeite ingestoken om dat onderdeel goed te krijgen en we kunnen zeggen dat het geen verspilde moeite is geweest.

  Codeglue

  Het Rotterdamse Codeglue heeft voor SCEE een aantal minigames voor de gratis PlayStation online wereld Home gemaakt. Als je dus weer eens over het centrale plan wandelt check dan de volgende games:
  Tug of War (Home) Touwtrekken met drie tegen drie spelers. Door zo snel mogelijk de getoonde knoppencombo in te drukken, trek je harder aan het touw.
  Shooting Hoops (Home) Lekker potje basketschieten voor in je eentje of tegen een andere speler.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img