More

  [Nieuws] Nog steeds hoop voor Playlogic in Amsterdam

  Nog steeds is het niet definitief afgelopen met de uitgeeftak van Playlogic in Amsterdam. Volgens bewindvoerder Mr. M.R. Van Zanten is hij nog met één serieuze gegadigde in gesprek. “In de loop van deze maand valt de definitieve beslissing.”

  Al eerder berichtten wij hier over de veiling van de inboedel van Playlogic Game Factory in Breda. Er is geen partij gevonden die de studio wilde overnemen en daarmee is de sluiting van een van de grootste gamestudio’s in Nederland een feit. Op het hoogtepunt werkten meer dan zestig mensen in Breda aan games als Fairytale Fights, Xyanide en EyePet.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img