More

  [Coverartist] Control 20: Pascal Brander

  De afbeelding voor de cover van Control 20 is gemaakt door Pascal Brander.

  Vertel iets over jezelf

  Pascal Brander (27): “Dank zij mijn oudere neven kwam ik al vroeg in aanraking met games, de Commodore 64 en de veel latere Sega Megadrive hebben echt de basis gelegd voor wat ik later wou gaan doen. Vooral de covers en booklets die bij de games zaten spraken tot mijn verbeelding, vooral ook omdat het er toentertijd veel beter uitzag dan in de game zelf. Ik heb eerst een multimedia opleiding afgerond in Zwolle en heb daarna Illustratie gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Ik ben onlangs vader geworden van een zoon, Sepp, en ook dit is natuurlijk een enorme inspiratie om nog beter te worden en harder te werken!”

  Carrière

  “Al tijdens mijn studies heb ik veel freelance aan grote projecten gewerkt. Nu werk ik als freelancer via Artbox en daarnaast werk ik als Game-art designer bij Playability in Utrecht. Ook heb ik tijdens mijn stage gewerkt als Concept-artist bij Playlogic waar ik aan hun laatste game “Fairytale Fights” heb gewerkt. Heb je vragen of opmerkingen over mijn werk of wil je graag meer zien? Neem dan vooral even een kijkje op mijn website: www.pascalbrander.com

  Cover

  “Het onderwerp van de Coverstory was dit keer ‘3D of geen 3D?’ Er was al een idee vanuit de redactie en daarop voortbordurend heb ik dit er van gemaakt. Door de achtergrond ge-celshade en met zwarte lijnen te laten en de game-characters lekker glossy en zacht te maken wou ik het idee van de gamewereld die uit het scherm komt en de echte wereld betreedt weergeven. Alles is in Photoshop gedaan, van start to finish, zoals dat vaak met mijn werk gaat.” ///

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img