More

  [Event] Rex Crowle op Playgrounds Festival

  Op 7 en 8 oktober vindt Playgrounds Digital Arts Festival plaats in Tilburg. Het festival toont in 013 en andere locaties in de Tilburgse binnenstad de beste digitale audiovisuele design van dit moment. Rex Crowle, bekend van Lionhead Studios en van Media Molecule’s Little Big Planet, vertelt over zijn werk.

  Het programma bestaat uit een verzameling werken van onder meer grafisch ontwerpers, animators, character designers, gameontwikkelaars en andere digitale artiesten. Maar niet alleen laat het festival veel innovatieve animaties en films zien, ook zijn de makers aanwezig om tijdens artist talks en Q&A’s uitleg te geven over hoe hun werk tot stand komt. Playgrounds Digital Arts Festival presenteert grote namen uit de film en game-industrie. Zo zal Rex Crowle over zijn werk komen vertellen. Bij videogamefanaten moeten namen als Black & White, The Movies en Fable een lampje doen branden, Crowle was voor Lionhead Studios bij al deze titels betrokken. Crowle, die vaak opereert onder de naam Rexbox, is een grafisch ontwerper en animatieregisseur. Hij produceerde animaties voor MTV, Disney en BBC. Recent heeft hij met Media Molecule gewerkt aan de unieke en bejubelde Playstation 3 game LittleBigPlanet. Crowle geeft op vrijdag 8 oktober een lezing in 013.

  Voor meer informatie: www.playgroundsfestival.nl

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img