More

  [Nieuws] Inboedel Playlogic onder de hamer

  Het sluiten van een groot bedrijf is altijd treurig. Helemaal pijnlijk is het als wat er over is van alle bloed zweet en tranen van de werknemers in stukken verkocht wordt. De inboedel van de Playlogic-studio in Breda gaat op 8 oktober onder de hamer. De veiling vindt online plaats en loopt van 8 tot 25 oktober. Wie mee wil bieden op een stukje Nederlandse gamegeschiedenis kan hier kijken: www.troostwijkauctions.com/uk/playlogic-game-factory-bv/01-13483/ Overigens betekent dit dus dat een een doorstart van de studio definitief van de baan is. Later meer hierover.

  Recente vacatures

  spot_img

  GDC 2023

  KRIJG 10% KORTING OP GDC ONSITE ALL ACCESS, CORE OF SUMMITS PASSEN MET CODE: 10OFF-CONTROL-MPV5X. KLIK HIERONDER OM JE PAS TE KOPENspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img