More

  [Gamejam] Games maken op een eiland

  Op dit moment is G-Ameland in volle gang. Volgens Gamasutra is dit de grootste Gamejam ter wereld, die op één locatie wordt gehouden. Van 20 tot en met 25 september werken hier teams van studenten en game developers aan casual games.

  De teams werken op basis van een design challenge. Vorig jaar was het thema ‘duurzaamheid’. Deze keer is het ‘sustainable awareness’. In totaal doen er 259 studenten aan mee in 41 teams. Vorig jaar waren dat er 95. Er zit dus flinke groei in het evenement op het eiland Ameland.

  Op de site www.g-ameland.nl publiceert de organisatie straks alle gebouwde games. Die van vorig jaar zijn nog te downloaden.

  *ge-update om 17:25

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img