More

  Age of Wonders digitaal te koop

  Terwijl we allemaal gespannen wachten op de onthulling van het nieuwe project van Triumph Studios, brengt de studio zelf hun eerste game opnieuw digitaal uit op kanalen als Impulse en Steam. Age of Wonders kwam uit in 1999 en was behoorlijk succesvol. De game kreeg twee vervolgen en heeft verschillende prijzen bij elkaar gesprokkeld. Het is de bedoeling dat die twee opvolgers in de komende weken ook in digitale vorm opnieuw gereleased worden.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img