More

  [Uit Nu] Ship Simulator Extremes

  Ship Simulator Extremes van het Rotterdamse VSTEP is inmiddels alweer twee weken uit. De game is de derde in een serie die in 2006 begon. In een interview -dat in de komende Control staat- zegt marketingdirecteur Frank Dolmans dat het ‘nieuwsgierigheid van gamers’ is waardoor de van oorsprong serious game al ruim 550.000 keer is verkocht: “Het hardcore sim-publiek vindt het leuk allerlei voer- vlieg- en vaartuigen te besturen die ze zelf niet iedere dag tegenkomen. Het is geen grote markt, maar internationaal gezien groot genoeg om goede inkomsten op te leveren.”

  Lees meer over serious games die de consumentenmarkt veroveren in de komende Control.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img