More

  [Nieuws] Aanmelden voor Dutch Game Awards kan tot 20 september

  Nederlandse developers hebben nog twee weken de tijd om hun games aan te melden voor de derde Dutch Game Awards. De inschrijving sluit op 20 september om middernacht. Alle games die zijn uitgekomen in de periode van 1 juli 2009 tot en met 30 juni 2010 komen in aanmerking voor inzending. Een game kan in maximaal drie categorieën genomineerd worden. Voor alle voorwaarden en inschrijfformulieren klik hier.
  De plexiglazen uilen worden ook dit jaar uitgereikt tijdens het Control Industry Dinner, onderdeel van Game in the City in Amersfoort. De Control Industry Award (de zwarte uil) wordt voor de tweede keer uitgereikt. Hiervoor maakt de redactie binnenkort de genomineerde games bekend en mogen de Control-lezers de winnaar kiezen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img