More

  Touwtjespringen met Monobanda op Lowlands

  Muziekfestival Lowlands werd afgelopen weekend in Biddinghuizen voor de achttiende keer gehouden. Naar schatting 55.000 bezoekers sloften massaal van tent naar tent, van band naar band. Maar het was niet alleen muziek dat de Lowlanders wist te boeien. Het schoolplein van Monobanda werd ook druk bezocht. Favoriete pauzespelletje? Touwtjespringen. Het Utrechtse Monobanda, gestoken in flatteuze blauwgele sportkleding, leidde de wedstrijdjes in goede banen. Ook meegedaan? Laat het weten in de comments.

  Recente vacatures

  spot_img

  GDC 2023

  KRIJG 10% KORTING OP GDC ONSITE ALL ACCESS, CORE OF SUMMITS PASSEN MET CODE: 10OFF-CONTROL-MPV5X. KLIK HIERONDER OM JE PAS TE KOPENspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img