More

  Top 5 manieren om vast te zitten in een game

  Het is pas een spel als er iets te winnen of te verliezen valt. Maar dat betekent dus ook dat het soms niet gaat zoals je als speler wilt. Van milde frustratie tot “nu snap ik waarom mensen agressief worden van games”, hier zijn de top vijf manieren om vast te zitten in een spel…

  5) I don’t understand you

  Wie dit herkent toont ook meteen zijn leeftijd: adventure games (vooral het soort waar je commando’s moest intikken) konden een speler zijn hoofd tegen de monitor doen bonker tot er bloed over het scherm droop. Ik wil gewoon die VOGEL in die KOOI stoppen! Dat is toch niet zo moeilijk?! Dus tik ik PUT BIRD IN CAGE! En nu ga je me snappen of ik stop die vogel heel ergens anders!

  4) Kwam ik daar niet net vandaan?

  Het is geweldig hoor, dat realistische grottenstelsel. Met al die gangen die precies op elkaar lijken. Waar nergens een [lelijk woord] aanwijzing te vinden is over waar ik nou [nog lelijker woord] naar TOE moet?! Ja zo kom je wel aan dertig uur gameplay, als ik daar vijftien van [extreem lelijk woord] VERDWAALD BEN!

  3) Een centimeter naar links of… aaaaagggghhh!

  Wat de meest fervente voorvechters van games ook mogen vinden, een spel is geen hersenchirurgie. En dus kun je niet verwachten dat ik de motorische vaardigheid van een dergelijke arts bezit. Sterker nog, de kans is vrij groot dat ik een glas met iets alcoholisch naast me heb staan terwijl ik speel. Moet ik dan ECHT op de vierkante millimeter precies op de juiste plek landen?

  2) Pixel hunting: the game

  Ergens in deze wereld is een knop waarmee die deur open gaat. We vertellen je niet hoe die er uitziet, of zelfs waar hij ongeveer is. We zorgen er alleen voor dat je absoluut niet verder kan voor je hem gevonden hebt. LEUK! Als een avondje gamen verandert in iets met hetzelfde plezier als een zoekplaatje tijdens een sneeuwstorm is er iets mis.

  1) Je level is niet hoog genoeg

  Drie uur lang werk je je door een dungeon, waarvan je iedere vijand prima aankunt. Je werkt je door de verschrikkelijke schuifblokkenpuzzel waar Nobelprijswinnaars al lang op waren afgehaakt. Je hebt eindelijk de eindbaas bereikt… En die blaast je met een klap omver. Terug naar buiten jij, en ga maar een paar honderd kleine beestjes meppen tot je ‘level’ hoog genoeg is. Fun fun fun!

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img