More

  Doorstart Playlogic nog steeds mogelijk

  De hoop is nog steeds levend in Amsterdam en Breda. In een persbericht waarin de release van Fairytale Fights voor de Aziatische markt wordt aangekondigd, is een zinnetje opgenomen waarin wordt uitgelegd waarom de failliete publisher toch nog games uitgeeft: ‘bewindvoerder Mr. M.R. van Zanten neemt aan dat een doorstart van het bedrijf grote kans van slagen heeft omdat verschillende partijen geïnteresseerd zijn in een overname’.

  Fairytale Fights wordt op 19 Augustus in delen van Azie uitgebracht op PlayStation Network. Het originele spel dat vorig jaar als boxed game voor de PS3 verscheen in Europa en Amerika, wordt daar gereleased als Fairytale Fights: Once Upon a Time. In augustus en september volgen dan nieuwe afleveringen die hier eerder al verschenen als de DLC Treasure Pack 1. De game verschijnt in Thailand, Taiwan, Hong Kong, Malaysia, Indonesia, Singapore and The Republic of Korea.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img