More

  Koch: “Claim van Playlogic niet juist”

  Koch Media ontkent tegenover het Britse vakblad MCV geld schuldig te zijn aan Playlogic. De Nederlandse publisher heeft in officiële documenten verklaard dat de Duitse distributeur een rekening van 1,7 miljoen euro niet heeft betaald.

  De exacte quote geeft echter wel ruimte voor dubbele interpretatie: “We [Koch] refute that we have any debts that are properly due.” Dit zou dus kunnen inhouden dat Playlogic weldegelijk een claim heeft op Koch, maar dat de betaaltermijn simpelweg nog niet is verlopen.
  Overigens is Koch niets bekend van juridische stappen die Playlogic tegen het Duitse bedrijf ondernomen zou hebben.

  Sony

  Bronnen binnen Playlogic hebben inmiddels bevestigd dat een contract dat Sony met het bedrijf zou tekenen, afgelopen april onverwachts werd uitgesteld. In januari 2011 zou eventueel een nieuw contract getekend worden, vermoedelijk voor development-werk aan EyePet.

  Waarschijnlijk heeft Control komende maandag een interview met Executive Vice President Rogier Smit. Wellicht wordt naar aanleiding van dat gesprek meer duidelijk over de mogelijke kansen van Playlogic.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img