More

  Breda was weldegelijk probleem voor Playlogic

  In tegenstelling tot eerdere berichten blijkt de studio in Breda weldegelijk bij te dragen aan de problemen van Playlogic. Het moederbedrijf had twee contracten met Sony Computer Entertainment Europe, de een loopt nog door en de ander zou afgelopen april zijn verlengd. Dit blijkt echter niet juist. Sony besloot op het laatste moment het contract ‘wegens budgettaire redenen’ niet direct te verlengen, maar pas in januari 2011 weer om de tafel te willen. Dit veroorzaakte een gat in de financiering dat mede door de vakantieperiode niet meer te overbruggen leek. Dit bericht stond gisteren op Quotenet.

  Later vandaag wellicht meer nieuws over Playlogic.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img