More

  Spil Games wordt groot in Duitsland

  Na eerst een deal te hebben gesloten met Neerlands grootste sociale netwerksite Hyves, gaat Spil games nu ook de grens over. Het bedrijf kondigt aan te gaan samenwerken met het grootste netwerk van Duitsland, VZ Networks.
  VZ Networks heeft meer dan 17 miljoen gebruikers. Spil Games verwacht dan ook een flink aantal nieuwe bezoekers voor hun spellen. De samenwerking met Hyves (9 miljoen accounts) leverde inmiddels al 1,6 miljoen nieuwe bezoekers op. Logisch dus dat Spil Games dit ziet als een grote kans om bij onze oosterburen door te breken.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img