More

  Hermen Hulst: "Guerrilla werkt aan nieuw IP"

  Het Amsterdamse Guerrilla Games werkt niet alleen aan Killzone 3, ook een compleet nieuwe game gebaseerd op een nieuw IP is in de maak. Dat zegt managing director Hermen Hulst tijdens een interview met Control in de editie die volgende week verschijnt.

  Op de vraag “Hoe staat het met de ontwikkeling van een nieuw IP?” antwoordde Hulst: “Daar zijn we inmiddels volop mee bezig. We proberen het zo zorgvuldig mogelijk te doen en zijn nu op het punt om daar key players op te zetten. Het is wel heel druk met Killzone 3, maar we hebben toch mensen vrijgemaakt hiervoor. Heel binnenkort gaan we opschalen. We zitten nu nog volop in de conceptfase. Een heel leuke tijd voor de studio. Typisch voor de Guerrilla-cultuur is dat het hele bedrijf betrokken wordt bij het project. We hebben een uitgebreide briefing rondgestuurd en iedereen uitgenodigd om concepten te pitchen. Daar zijn zoveel ideeën uit gekomen. Het geeft een goed beeld van wat de studio wil. We hadden al vrij snel een idee wat we willen gaan doen, maar het is nog véél te vroeg om daar over te praten.”

  Het complete interview is te lezen in Control nummer 19 die in de loop van volgende week wordt gedistribueerd.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img