More

  Control verhuist, lees op Bashers.nl waar naar toe

  Control zit midden in de verhuizing naar een nieuw pand aan het Utrechtse Neude-plein. Bashers.nl heeft een uitgebreid verhaal over de achtergronden van de Dutch Game Garden, de stichting achter het pand:

  “Een broeierige oppervlakte aan het Neude, gevuld met ambitieuze nerds van de hoogste orde. Voor de één een nachtmerrie, voor de gemeente en de provincie Utrecht een droom. Zij hielpen stichting Dutch Game Garden het voormalige ABN AMRO-pand te bezetten en om te dopen tot een hemelse herberg voor gamebouwers.”

  Bashers.nl: “De Domstad bindt de wapengordel om de heupen, om zich te verdedigen tegen het gamegeweld uit de hoofdstad; de plek waar bijna alle gamebedrijven hun plaats hebben gevonden. Stichting Dutch Game Garden (DGG) bekleedt de functie van het centrale citadel, waar ondernemers, opleidingen en overheden samenkomen en elkaar versterken. Het label ‘gamehoofdstad’ is binnen handbereik. Viktor Wijnen, zakelijk directeur Dutch Game Garden, moet om die titel lachen. ‘Als je kijkt waar de meeste en beste gameopleidingen zitten, dan is Utrecht zonder twijfel gamehoofdstad. Als je kijkt waar het meeste wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan, is Utrecht dat óók. Hier vinden ook de meeste evenementen plaats. Als je slechts kijkt waar de meeste gamebedrijven zitten, dan is dat inderdaad Amsterdam. Maar uiteindelijk draait het om positieversterking van Nederland als gameland.’”

  Lees het hele verhaal op Bashers.nl

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img