More

  Update: Playlogic vraagt uitstel van betaling bij rechter

  Playlogic Entertainment, Inc., de holdingmaatschappij, heeft vandaag (maandag 27 juli) bij de rechtbank  voor Playlogic International N.V. en Playlogic Game Factory B.V. ‘surseance van betaling’ aangevraagd. Dat blijkt uit een persbericht dat Playlogic Entertainment, Inc. New York heeft gedeponeerd bij de Amerikaanse technologiebeurs Nasdaq waar het bedrijf genoteerd is. Volgens het bericht zijn ‘moeilijke marktomstandigheden, late betalingen van grote klanten en vertragingen in projecten’ de reden waarom het bedrijf bescherming zoekt in uitstel van betaling. Of Playlogic tijd krijgt om de financiële zaken op orde te stellen en hoe lang is nog niet bekend.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img