More

  Vanavond volop Nederlandse games in Pakhuis de Zwijger

  Het Amsterdamse Pakhuis de Zwijger sluit vanavond het culturele seizoen af met ‘Joint Venture: Check the Technique!’. Op deze avond presenteren Gamelab (samenwerking van Control, Blammo en Pakhuis de Zwijger), Beamlab en Musiclab projecten die op een bijzondere manier creativiteit en technologie verenigen. Het begint om 20 uur, toegang is gratis maar aanmelden hier gewenst.

  Vanavond dus de combinatie van games, muziek en beeld. De games worden vertegenwoordigd door onder meer afstudeerprojecten van de HKU, Nederlandse indiegames in arcadekasten (waaronder het onvolprezen Proun van Joost van Dongen en Ibb & Obb van Richard Boeser), Submarine over Collapsus en Most over de trippy interactieve wereld Rise and Fall. De avond wordt gepresenteerd door Boris van de Ven van Blammo Media/Gamekings.

  Pakhuis de Zwijger Piet Heinkade 179 Amsterdam.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img