More

  Nederlandse browser-based Voetbal MMO in 3D gaat live

  Op het nippertje voor het WK geweld losbarst gaat World Cup Online van het Nederlandse Delrox Online Games erm… Online. Deze free to play sport MMO laat spelers potjes voetbal spelen met hun droom elftal via de Unity engine. Daardoor is het spel vanuit een gewone webbrowser te lanceren en dus zonder al te veel gedoe meteen speelbaar. Een groot voordeel voor een titel die ongetwijfeld interessant is voor juist grote groepen niet-hardcore spelers.

  In totaal zijn er veertig nationaliteiten speelbaar, vijftien spelers per team (elk met spelbepalende statistieken) maar geen officieel gelicenseerde voetballers of teamnamen. Het staat de spelers echter vrij om alles zelf in te vullen en aan te passen.

  De makers brachten eerder een soortgelijke game uit. Kijk ook uit naar een interview met hen in de komende Control.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img