More

  Grote waardering voor sprekers tijdens Festival of Games

  Afgelopen donderdag en vrijdag traden zo’n 40 internationale en lokale grootheden voor het voetlicht tijdens de Game Conference, onderdeel van het Festival of Games. Het sprekersprogramma was grotendeels samengesteld door Control en we zijn dan ook zeer vereerd met de vele positieve reacties. De komende tijd publiceren wij diverse verslagen van de sessies en de video’s van de Fast Tracks. Er zijn ook opnamen gemaakt in de Main Track en zodra we weten wanneer de NLGD (de stichting achter het festival) die publiceert, laten we het weten.

  Hier alvast een opsomming van externe verslaggeving en twee korte YouTube-filmpjes voor een eerste indruk.

  Tijdens de keynote op vrijdagochtend onthulde Masaya Matsuura (Parappa the Rapper, Vib Ribbon) zijn nieuwe game, onderdeel van het OneBigGame-project: WINtA. OneBigGame-oprichter Martin de Ronde (overigens ook co-founder van Guerrilla Games) demonstreerde hoe het moest. Bij een tweede sessie meldde Kellee Santiago zich als vrijwilliger. De President en mede-oprichter van thatgamecompany (flOw, Flower) bracht het er iets minder goed van af…

  Algemene verslagen:

  Over Iwatani en 30 jaar Pac-man:

  Over WINtA:

  Op Twitter (#fog2010): http://twitter.com/#search?q=%23fog2010

  Meer artikelen gezien? Zet ze vooral in de comments hieronder!

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img