More

  Even wat rechtzetten…

  Tja, heb je zo’n geweldig team dat aan Control werkt, vergeet je alle namen te vermelden in nummer 18 (dat inmiddels door iedereen ontvangen is). Sorry! Aan dit nummer werkten mee: Harry Hol (die nu weer net uit het ziekenhuis is), Niels ’t Hooft, Alessandra van Otterlo, JanKees van Nek, Arno Landsbergen en Kitty Calis. De cover (waarvan hierboven een uitsnede) is speciaal voor Control ontworpen door Bang Phan (meer werk is hier te zien), beeldmateriaal komt verder van onder meer Zuraida Buter en Liselore Goedhart. De servicepagina’s kwamen er dankzij de Dutch Games Association en het onderzoeksproject GATE. Aan het Festival-deel werkte een hoop mensen van de NLGD mee, maar die staan gelukkig wél vermeld in het blad zelf. De hoofdredactie is in handen van Eric Bartelson. Uitgever is Matthijs Dierckx-Kuijper.

  UPDATE: Dan nog iets. Velen van u hebben een e-mail van ons ontvangen over de Level Up Job Market (aanmelden kan nog steeds!). Daarin staat een heel verhaal over de Hogeschool Utrecht (HU). Hoewel de HU een van de dragers is van Level Up, is zij zeker niet de enige. De paragraaf is dan ook totaal per ongeluk in de mail terecht gekomen. De complete lijst van Level Up-initiatiefnemers: GLR, ROC ASA, HU, HKU, UU, TFI, DGG, NLGD en een groot deel van de Nederlandse gamesindustrie zelf.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img