More

  Kosteloze deelname bedrijven aan Level Up Job Market tijdens het Festival of Games

  In samenwerking met de Taskforce Innovatie en de NLGD organiseren we dit jaar tijdens het Festival of Games de Level Up Job Market. Deelname is gratis voor zowel bedrijven als studenten en werkzoekenden.

  De opzet:

  bedrijven met concrete vacatures en stageplaatsen nemen plaats achter diverse tafeltjes. Die tafeltjes bevinden zich op 3 en 4 juni op het Festival of Games waar op dat moment honderden potentiële stagiairs en medewerkers rondlopen.

  Doel:

  op een goedkope (want gratis) en effectieve wijze contact bevorderen tussen gamesbedrijven en hun toekomstige medewerkers.

  Hoe mee te doen?


  Meer informatie over het Festival of Games:

  Het Festival of Games bestaat uit een mix van diverse games-gerelateerde events en richt zich op ontwikkelaars, uitgevers en investeerders in de gamesindustrie. Naast het congres is er een internationaal matchmaking evenement, een expo, een carrière beurs en een projectenmarkt waar aanstormend talent zijn kunsten vertoont.
  Voor het programma van het congres wordt dit jaar samengewerkt met Control, het vakblad voor de gamesindustrie.
  Het Festival of Games vindt plaats op 3 en 4 juni in de Jaarbeurs in Utrecht.
  Het Festival of Games wordt georganiseerd door de Stichting Nederlandse Gamesdagen en wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken, de Provincie Utrecht en de Gemeente Utrecht.
  Meer op www.festivalofgames.org en op https://control-online.nl//gamesindustrie/category/nieuws/game-conference-festival-of-games-2010/

  Meer informatie over Level Up!
  De Job Market is onderdeel van het Level Up-programma:
  Level Up! promoot game-studies door het ontwikkelen van professioneel lesmateriaal en samenwerking met bedrijven in de game-industrie. Het is een stimuleringsproject van de HKU, Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht, Grafisch Lyceum Rotterdam, ROC ASA, Benelux Game Initiative, Nederlandse GameDagen, Dutch Game Garden en TFI.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img