More

  Toki Tori verovert iPhone, voorlopig geen iPad versie

  Het gele kuiken uit Harderwijk is onstuitbaar. De iPhone versie van de game ging onlangs voor de honderdvijftigduizendste keer over de virtuele toonbank. De lite versie werd zelfs een half miljoen keer gedownload. Wij spraken met Martijn Reuvers van Two Tribes over dit succes en over hun nieuwe plannen.

  Toki Tori verscheen inmiddels op Gameboy Colour, Steam, WiiWare en iPhone. In totaal zijn er nu al meer dan 240.000 exemplaren van de game verkocht. Maar hoewel Two Tribes erg blij is met dit succes, wil de studio niet alleen bekend staan als ‘de mensen achter dat gele kuiken’. Enige kuiken-moeheid is natuurlijk begrijpelijk na zo veel versies. De studio heeft zich daarom volop in nieuwe avonturen gestort.

  Martijn Reuvers: “Misschien dat we in de toekomst nog eens een iPad versie van Toki Tori maken, maar voorlopig niet. We zijn op dit moment met een aantal heel andere projecten bezig. Voor iPhone hebben we twee games in ontwikkeling, twee voor Steam en een DSi game. ”

  Naast de nieuwe eigen spellen is Two Tribes vorig jaar gestart met een Publishing tak. “We zijn op zoek naar interessante games van andere ontwikkelaars die wij op nieuwe platformen kunnen uitgeven. De eerste contracten met externe developers zijn al getekend. Voorlopig kan ik daar helaas nog niets over vertellen.”

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img