More

  Mobile Unconference legt nadruk op applicatie development

  Een aantal internationale gastsprekers maken hun opwachting op de Mobile Unconference. Zo is er een afgevaardigde van Microsoft. Vincent Hoogsteder van Distimo is uitgenodigd om te spreken over de stand van de app stores. Het Duitse Scoreloop, pionier op het gebied van mobile social gaming vertelt over hun werkzaamheden. Het Amerikaanse Zeemote is leidend op het gebied van mobiele games en apps. Zij sturen Ken Takagi om te spreken tijdens de unconference.

  In tegenstelling tot andere bijeenkomsten voor mobile app developers ligt de nadruk niet op marketing, pitches en verkoop, maar puur op het ontwikkelen van de beste nieuwe applicaties. Tijdens deze unconference bespreken ontwikkelaars, ondernemers, start-ups en bedrijven op een laagdrempelige manier de nieuwste trends op het gebied van mobiele software. Zoals Joris Verbogt van internetbedrijf Mangrove aangeeft: “Als je op zoek bent naar een bijeenkomst van enthousiaste mensen die met elkaar discussiëren over mobiele technologie, zonder de marketing blaat eromheen, dan is dit iets voor jou. Geen eenrichtingsverkeer, het gaat om jou. Jij hebt iets te vertellen!” Kijk op de site http://www.mobileunconference.com/ en meld je aan om jouw verhaal te vertellen.

  Vrijdag 21 mei start de bijeenkomst om 10.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Locatie: De Machinist, Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK in Rotterdam

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img