More

  Borrelpraat afl. 8 (Weekoverzicht)

  Een korte borrelpraat deze week, de nieuwe Control moet immers maandag naar de drukker en we hebben een gebroken week gehad. Als in een vrije dag. Alweer.

  In de komende Control (verschijnt over anderhalve week) gaan we uitgebreid in op de verkiezingen. Wat zeggen de politieke partijen over de gamesindustrie? Welke plannen hebben ze opgenomen in hun verkiezingsprogramma? Lees het in de coverstory!Paar reminders: Er zijn nog kaarten te koop voor het congres tijdens het Festival of Games. We voegen de komende dagen nog een paar sessies toe aan het toch al spectaculaire programma. Deze pagina in de gaten houden: http://www.festivalofgames.nl/program

  LEVEL-UP JOB MARKET
  LET OP! De NLGD, Control en de Task Force Innovatie organiseren gezamenlijk de Job Market tijdens het Festival of Games. Daarover volgt komende week meer, maar kort samengevat:

  Bedrijven: ontmoet kosteloos tientallen kandidaten voor vacatures en stageplaatsen — bezoekers: kom kosteloos in gesprek met je toekomstige werkgever of stageverlener!

  Zoals gezegd, volgende week meer info, tot die tijd: https://control-online.nl//JOBS (met weer een hoop verse vacatures!)

  Weekoverzicht

  10 mei
  MaandagColumn (3): Virtuele vervuiling

  11 mei
  Die Killerspiele: Duitsland’s gevecht tegen gewelddadige games (Uit Control #0, mei 2007)

  12 mei
  Top vijf alternatieven voor game cliches
  EA verhardt strijd tegen tweedehands verkoop

  13 mei
  Xform verruilt brandend rubber voor gloeiende hoeven

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img