More

  Lief, leuk, schattig & aardig

  Soms is iets zo lief, leuk, schattig en aardig dat we er niet om heen kunnen (of willen) het even voor het voetlicht te werpen. In dit geval is dat het geweldige kaartspel ontworpen door de buren van Control, Liselore Goedhart en Niki Smit van Monobanda. Inmiddels is het spelletje dat bedoeld is als inspiratietool voor gamesdevelopers BoingBoing de wereld rond aan het gaan. Hier is de bron. (Er zijn 3.000 exemplaren van het spel gemaakt, uitgegeven door de HKU. Of ze te koop zijn weten we niet. Maar wij hebben in elk geval een set. Binnenkort dus op e-Bay…)

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img