More

  De Watercooler: iPhone OS wenslijst (dit item is bedoeld om op te reageren!)

  Onlangs onthulde Steven Jobs de nieuwese versie van iPhone OS 3.0. Hiermee geeft Apple eindelijk gehoor aan de roep om multi-tasking toe te staan. Maar wat zou deze mini OS nog meer moeten kunnen? Discussieer mee na de break.

  En voor je ‘Flash’ roept, ja dat is het voor de hand liggende antwoord. Natuurlijk willen we Flash ondersteuning, al was het maar om van al die lelijke blokjes af te komen op een gemiddelde website.

  Wij zijn echter vooral benieuwd wat jullie als ontwikkelaar (of gewoon gebruiker) nog meer zouden willen zien in het OS dat met de iPhone, iPod en iPad inmiddels op tientalle miljoenen apparaten draait…

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img