More

  Indigo gaming design event op 23 en 24 april

  Indigo is volgens het persbericht de “eerste grootschalige presentatie van innovatief en onafhankelijk videogame-design van Nederlandse bodem”. Het evenement, dat op 23 en 24 april in Utrecht plaatsvindt, moet uitgroeien tot een jaarlijks terugkerend fenomeen. Indigo is in het leven geroepen door de Dutch Game Garden, een organisatie die zich inzet voor de groei van de Nederlandse gamesindustrie. Bezoekers aan het videogame-design evenement kunnen zich voor de publieksdag op 24 april opgeven via de website www.indigoshowcase.nl. Daarop staat ook meer informatie die betrekking heeft op het evenement.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img