More

  Nintendo maakt 3D DS (geen bril nodig!)

  Nintendo kondigde vandaag een nieuwe handheld aan. De Nintendo 3DS (voorlopige titel) maakt 3D beelden mogelijk zonder een extra brilletje. Lees hier het volledige persbericht:

  President-directeur Satoru Iwata) zal de ‘Nintendo 3DS’ (voorlopige titel) lanceren in het fiscale jaar dat eindigt op eind maart 2011. Met ‘Nintendo 3DS’ kunnen spellen worden gespeeld met 3D-effecten zonder gebruik van een speciale 3D bril.
  ‘Nintendo 3DS’ (voorlopige titel) is de nieuwe handheld van Nintendo en vormt daarmee de nieuwste toevoeging aan de ‘Nintendo DS-serie’, die wereldwijd goed is voor 125 miljoen verkochte exemplaren (tot eind december 2009). De ‘Nintendo 3DS’ zal backward compatibel zijn, waardoor de software van de Nintendo DS-serie, inclusief DSi-software, ook kan worden gebruikt.
  Nintendo zal meer details aankondigen op de E3, die plaatsvindt vanaf 15 juni 2010 in Los Angeles (USA).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img