More

  Concept D66-programma: "Games zijn cultuur"

  Volgens het concept-verkiezingsprogramma van D66 zijn games ‘cultuur’. De partij heeft zelfs een hele paragraaf gewijd aan games. Daarin stellen de schrijvers dat D66 kunstzinnige games wil stimuleren en dat het niet aan de overheid is zich met de inhoud van games in het algemeen te bemoeien.

  In het hoofdstuk Media & Cultuur staan games expliciet als ‘cultuur’ vermeld en zien we de term terug in een rijtje waar D66 speciaal oog voor heeft in het kader van internationalisering. Het concept voor het hoofdstuk is mede opgesteld door Ruud Hendriks, oud topman van RTL en Endemol, mede-oprichter van Het Gesprek en sinds kort mede-eigenaar van de kranten NRC en NRC Next.

  Het totale concept van het verkiezingsprogramma van D66 maakt de partij op 3 april openbaar op D66.nl. Of de paragraaf het definitieve programma haalt wordt in april duidelijk tijdens het partij-congres.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img