More

  GDC 2010: En we noemen hem: PlayStation Move Motion Controller

  PlayStation Move
  Na maanden speculeren heeft Sony’s eigen WiiMote een officiële naam: de PlayStation Move Motion Controller.

  Nee, het is dus niet Arc zoals eerder werd gesuggereerd op verschillende websites. Als releasedatum wordt nog wat vaag ‘herfst’ gegeven, maar de eerste games zijn wel al bekend. Het is een mix van EyeToy-achtige spelletjes als bowlen, vechten, schieten en partygames. Naast de motion controller met de karakteristieke bol bovenop, heeft Sony ook een zogenaamde sub-controller aangekondigd, vergelijkbaar met de Wii Nunchuk, voor bijvoorbeeld besturing van een game character. Het werkt in combinatie met de PlayStation Eye.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img